Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров - Томаш Махач: Кога и къде да гледаме втория мач на Гришо във Виена?

24 октомври 2024, 07:00 часа • 1108 прочитания

Първата ракета на България при мъжете Григор Димитров продължава участието си на турнира от сериите ATP 500 във Виена. В четвъртък, на 24 октомври хасковлията ще премери сили със световния номер 27 Томаш Махач за пръв път в своята кариера.

Григор Димитров - Томаш Махач: Начален час и ТВ

До момента Димитров и чеха не са се срещали и това ще бъде първият двубой помежду им. Все пак нашият представител, който надви категорично китаец в първия кръг, е фаворит, заради по-горната си позиция в ранглистата на ATP. Гришо е трети поставен в схемата на ATP 500 във Виена, а Махач не е.

В колко часа започва мачът между Гришо и Махач?

Дуелът между Григор Димитров и Томаш Махач ще е в удобно време за гледане у нас, тъй като е втори на централния корт, където програмата започва в 14:30 часа българско време със срещата Лучано Дардери - Джак Дрейпър. Това означава, че Гришо ще излезе на корта не преди 15:50 часа.

Коя телевизия ще излъчи Димитров - Махач в България?

Мачът на Димитров срещу 27-ия в света ще бъде излъчен пряко в българския телевизионен ефир - по Max Sport 1. Ако нямате възможност да гледате, можете да проследите Григор Димитров - Томаш Махач НА ЖИВО в Sportlive.bg!

ОЩЕ: Въпреки загубения финал: Григор Димитров прибира внушителна сума от Стокхолм

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес