Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Фен на Манчестър Юнайтед препика "Бентлито" на Балотели

29 януари 2013, 14:03 часа • 11652 прочитания

Войната между "Манчестър Юнайтед" и "Манчестър Сити" извън терена се разпали с нова сила, след като фен на червените дяволи оскверни луксозното "Бентли" на нападателя на шампионите на Англия Марио Балотели, а звездата на "Юнайтед" Пол Скоулс се прости със своя автомобил "Шевролет Каптива".

И докато кражбата на колата на Скоулс не е пряко свързана с враждата между двата манчестърски отбора, то за изпълнението върху колата на Балотели нещата не стоят така. Според БГНЕС колата на Балотели била паркирана в нарушение на правилата, а самият футболист в същото време е вечерял в ресторант. Един от феновете на "червените дяволи" се е осмелил да уринира върху "Бентлито" на Балотели, което струва 160 00 паунда и е било паркирано на тротоара пред заведението. Други запалянковци са заснели "геройската" постъпка на приятеля си със своите мобилни телефони.

След като снимката се е появила в социалните мрежи и британските вестници, фенът си е изтрил профилите, но е бил идентифициран бързо от полицията на град Манчестър.

Случаят с кражбата на Скоулс също е доста комичен, но със сигурност там няма гротеска. Полузащитникът запалил колата си, за да размрази прозорците ѝ и се прибрал вкъщи. Върнал се след десетина минути и логично колата вече не била там, където я бил оставил.

"В момента тече разследване, след като колата е била открадната, докато собственикът е размразявал стъклата на автомобила си. Сив Шевролет Каптива е бил откраднат от алеята пред дом в Олдъм между 7:45 часа и 08:00 часа в понеделник. В момента тече акция за намиране на колата", съобщиха от полицията. Властите призоваха шофьорите да не оставят автомобилите си без надзор и работещ двигател, тъй като крадците имат нужда само от няколко секунди, за да вземат колата.

Играйте във футболната игра на Actualno.com - "Лаком за гол"

Редактор: Ивайло Петров

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес