Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЛЮБОВНИ ХОРОСКОПИ: Какво ви очаква в любовта през 2022, ако сте ВОДЕН знак

05 януари 2022, 13:10 часа

Когато навлизаме в новата година, не можем да не се чудим дали връзката, която имаме с нашите партньори през 2021 г., ще остане истинска през 2022 г. или ще изчезне. Може би нова романтика чака да разцъфне или може би стар любовник се е върнал, за да ви ухажва! Прочетете, за да разберете какво е подготвила годината за водните знаци от зодиака като Рак, Скорпион и Риби, когато става въпрос за любовния ви живот.

Рак

Не се опитвайте да сдържате емоциите си тази година, тъй като те могат само да ви направят по-тревожни. Скъпи Рак, предстои ви процъфтяваща романтика, само ако поемете контрола над любовния си живот. Ако в момента имате връзка, януари ви предлага време за самоанализ, за ​​да можете да избирате между да продължите напред с този партньор или да намерите друг. Втората половина на годината ще донесе повече изпитания, тъй като ноември ще ви изправи лице в лице с най-дълбоките ви страхове и несигурност, докато не се изправите срещу тях и, надяваме се, да ги победите.

Скорпион

Време е да се отучите от старите правила на любовта, тъй като партньорът ви може да не се присъедини към тях. 2022 г. донесе вълна от нови хора в живота ви и ще развиете дълбока роднинска връзка с някого. Що се отнася до брака, по-либералното отношение към партньора ви може да ви спести няколко спора. Очаквайте любовно време през февруари тази година, тъй като тогава може да се срещнете лице в лице с някого, с когото е било предназначено да бъдете.

Риби

Тази година стрелата на Купидон може просто да ви удари, когато срещнете някой очарователен през седмицата на 3 април. В случай, че имате връзка, може би е време да я изведете на следващото ниво и да разгледате разширяването на семейството си. Внимавайте за времето между 25 юли и 23 октомври, тъй като тези дни предвещават период, в който ще трябва да въведете корекция в най-критичните си отношения.

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес