Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

„Не на завладяната държава“: ДПС – Доган с шествие в Кърджали

22 октомври 2024, 17:35 часа • 843 прочитания

"Алиансът за права и свободи" (ДПС-Доган) проведе шествие в Кърджали под надслов „Да защитим заедно демокрацията и държавността в България“.

В него се включиха стотици членове и симпатизанти на ДПС с лидер д-р Ахмед Доган. Сред тях бяха и кандидатите за народни представители от листата на Aвтентично ДПС в 9-ти МИР-Кърджали - Коалиция „Алианс за права и свободи“ (АПС), областният председател на Автентично ДПС - Кърджали Ресми Мурад, съобщават от ДПС-Доган.

Шествието започна от Областния предизборен щаб на Автентично ДПС, продължи по бул. „България“, премина пред институциите – Областна администрация - Кърджали, Общинска администрация - Кърджали, Областна дирекция на МВР.

Още: Ахмед Доган: Има само един начин да се освободим от Страха - да тръгнем срещу субекта, който го провокира!*

Участниците в шествието бяха с плакати: „Да на върховенството на закона“; „Не на репресията“; „Не на завладяната държава“; „Да защитим демокрацията и държавността“.

„С това шествие искаме да покажем на обществеността, че срещу нас се извършват много сериозна репресии. Тези репресии не могат да продължат така, трябва да има демокрация, да се защитава държавността, всички политически партии трябва да са равнопоставени в предизборна ситуация. С шествието искаме да покажем нашето несъгласие и отношението ни към тези, които имат ангажимента да осигурят нормален предизборен ред в нашата страна“, заяви областният председател на Автентично ДПС в Кърджали Ресми Мурад.

Още: Доган в битка срещу кмета на Кърджали на изборите, призна вина за "явлението" Пеевски (ВИДЕО)

Снимки: Пресцентър ДПС-Доган

Димитър Радев
Димитър Радев Отговорен редактор
Новините днес