Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нов скандал в ПСЖ: Мбапе захапа Неймар

17 февруари 2023, 17:32 часа • 9299 прочитания

ПСЖ се тресе от скандали след загубата от Байерн Мюнхен в първия мач от 1/8-финалите на Шампионска лига. Парижани са в серия от три поредни поражения и напрежението в съблекалнята се покачва с всеки изминал ден. Във Франция дори се заговори, че ако тимът не успее да отстрани баварците, треньорът Кристоф Галтие ще бъде освободен.

Днес медиите в страната раздухаха пореден скандал. Този път той е между две от големите звезди на отбора – Неймар и Килиан Мбапе. Двамата отдавна „не мелят брашно заедно“ и това се отразява негативно на останалите им съотборници, както и на резултатите на френския отбор. Според информациите напрежението между двамата офанзивни футболисти се покачва с всеки изминал ден.

В нов повод за изостряне на взаимоотношенията им се превърнаха думите на Мбапе след поражението от Байерн. Тогава френският национал сподели, че сега ПСЖ се нуждае от всички играчи, които трябва да се хранят правилно, да спазват режим и да бъдат в добро здраве, ако иска да продължи в Шампионска лига.

„Сега се нуждаем всички наши играчи да са здрави. Отиваме в Мюнхен да продължим напред. Най-важното е всички наши футболисти да бъдат в добро здраве, да спят добре и да се хранят добре“, каза нападателят.

Думите му се приеха, като атака по Неймар, който бе сниман във верига за бързо хранене след поражението от германския хегемон. Малко по-късно през деня той бе забелязан да играе необезпокоявано покер. Преди дни пък се заговори, че Челси иска да привлече бразилеца.

 

 

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес