Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Памела Андерсън: Бях в депресия няколко десетилетия

07 октомври 2024, 19:10 часа

Памела Андерсън е убедена, че е страдала от депресия в продължение на "няколко десетилетия", защото почти не помни тези години от живота си. Актрисата разказа за живота и кариерата си по време на филмовия фестивал в Цюрих, Швейцария, където беше удостоена с наградата "Златно око". Тя разкри, че почти не си спомня за живота си в светлината на прожекторите, след като се прослави в хитовия телевизионен сериал "Спасители на плажа".

"Сега го гледам и ми се струва, че от "Спасители на плажа" съм стигнала до Бродуей. Не знам какво се е случило междувременно, всичко е едно голямо петно. Просто съм щастлива, че съм тук, в този момент, защото мисля, че имах депресия в продължение на няколко десетилетия", заяви Андерсън.

Още: Защо хората се чувстват депресирани и самотни през есента?

Възродената кариера на Памела Андерсън

Снимка: Getty Images

Памела направи дебюта си на Бродуей през 2022 г., играейки Рокси Харт в "Чикаго" в продължение на осем седмици. Тя успя да си осигури редица филмови роли, включително в "The Last Showgirl", "Rosebush Pruning", както и роля в новия филм "Голият пищов", който ще излезе следващата година.

Звездата обясни, че е развълнувана да бъде заета с работа отново. Тя смята, че документалният филм на Netflix от 2023 г. "Памела: Любовна история" ѝ е помогнал да възроди кариерата си, след като режисьорът на "The Last Showgirl" Джия Копола го е гледала. "Така ме видя Джия. Винаги съм знаела, че съм способна на повече. Страхотно е да си част от поп културата, но това е и благословия, и проклятие. Хората се влюбват в теб заради банския костюм. Отне ми много време, но съм тук. Мисля, че моментът е всичко. Мислех, че никога няма да имам възможност да направя нещо подобно", каза Андерсън.

Още: Памела Андерсън: Научих се да живея без мъж до себе си

"Донякъде си мислех: "О, добре, ето какво мислят хората за мен. Просто ще се върна във фермата си, ще правя сладко и това е всичко. Ще измисля друг начин да направя живота си красив. Но излезе документалният филм, излезе и книгата, а Джия видя филма. Тя сигурно е някакъв майстор, пророк или нещо подобно, но беше толкова прекрасна, че ми изпрати сценария, аз го прочетох и си казах: "О, Боже, това е нещо. Това е онова нещо, когато хората прочетат сценария и наистина осъзнаят, че са единствените, които могат да го направят. Те трябва да го направят. Това е на живот и смърт. И аз се почувствах по този начин и ме побиват тръпки дори като си помисля за това", разказа тя, цитирана от БГНЕС.

Още: Дженифър Лопес и Памела Андерсън неудържими на фестивала в Торонто (СНИМКИ)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес