Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бербатов попиля звездите на Манчестър Юнайтед след поредната издънка

07 октомври 2024, 15:33 часа • 403 прочитания

Легендата на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов бе гост-анализатор в студиото на Sky Sports за неделния мач между Астън Вила и бившия му отбор. Срещата завърши при резултат 0:0, което означаваше поредна издънка за "червените дяволи" от началото на сезона. Ситуацията в клуба става все по-лоша с всеки следващ мач, а изглежда мениджърът Ерик тен Хаг е сложил розовите очила и не вижда проблем. Бербатов бе поредният, който коментира случващото се и призова играчите на Юнайтед да се стегнат.

Юнайтед продължава със слабото си представяне

За пореден път никой от играчите на Манчестър Юнайтед не блесна и от Висшата лига връчиха наградата за "играч на мача" на 36-годишния защитник Джони Еванс. Това само по себе си е доста показателно за играта на "червените дяволи" и не остана незабелязано от Берабатов, който акцентира върху случая.

Бербатов с коментар за играта на Юнайтед

"Опитвам се да намеря правилните думи. Всеки на терена днес трябва да се засрами, защото Джони Еванс спечели наградата за играч на мача. Само уважение за него, но той е 36-годишен. Всеки по-млад от него трябва да разбере, че следващият път трябва да бъде по-добър", заяви Димитър Бербатов в ефира на Sky Sports.

С поредица от пет мача без победа във всички турнири зад гърба си, престоят на нидерландският специалист изглежда е към края си. Той вече загуби доверието на всички - от ръководството, до футболистите и феновете, та дори и на сър Алекс Фъргюсън. Но все пак се намери един, който да защити Тен Хаг - друг трън в очите на феновете - бившият капитан Хари Магуайър.

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес