Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Два гола в края спасиха Арсенал срещу Лестър, Палмър блести за Челси (ВИДЕО)

28 септември 2024, 19:27 часа • 518 прочитания

Арсенал победи Лестър с 4:2 в мач от шестия кръг на Висшата лига. Двубоят вървеше към равенство 2:2, но „топчиите“ стигнаха до успеха с две попадения в даденото от съдията продължение. В герой за лондончани се превърна Леандро Тросар, който реализира два гола в срещата.

Арсенал трябваше да се потруди за успеха

Арсенал поведе още в 20-ата минута с гол на Габриел Мартинели. В първата минута на даденото от съдията продължение на първата част „топчиите“ реализираха второ попадение, дело на Леандро Тросар.

В началото на втората част Лестър върна един гол чрез Джъстин, преди да изравни в 63-ата минута, когато отново крайният защитник на „лисиците“ се разписа за 2:2. В 94-ата минута обаче Арсенал вкара трети гол. Той бе дело на Тросар. Малко по-късно Кай Хаверц оформи крайното 4:2 за „топчиите“.

Палмър вкара четири гола на Брайтън

В друг мач от деня Челси разгроми Брайтън с 4:2. Гостите поведоха още в 7-ата минута с гол на Рютер. Тогава обаче дойде моментът на Коул Палмър, който реализира хеттрик и успя да направи резултата 3:1 за домакините още до 31-ата минута.

В 34-ата минута Брайтън върна едно попадение чрез Балеба, но малко по-късно Коул Палмър вкара четвъртия си гол в срещата и по този начин оформи крайното 4:2 за лондончани.

По-рано днес Нюкасъл препъна Манчестър Сити и продължи серията си без загуба.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес