Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Холивуд тръгва на война с принц Хари и Меган Маркъл

28 септември 2024, 21:32 часа

Най-малкият син на крал Чарлз III, принц Хари, и съпругата му Меган Маркъл са намразени в Холивуд и агентът им спря да ги защитава, пише "Daily Beast".

Изданието отбелязва, че двойката не е била поканена на грандиозното парти след наградите "Еми", организирано от един от най-влиятелните холивудски агенти Ари Еманюел, който представлява интересите на Меган Маркъл. Освен това агенцията WME, ръководена от Еманюел, разреши публикуването на"изключително критична" статия за принца и съпругата му в "The Hollywood Reporter".

В материала се твърди, че в Холивуд "всички са ужасени" от поведението на Меган Маркъл. "Тя унижава хората и не се вслушва в ничии съвети. Те (принц Хари и Меган Маркъл) не са в състояние да вземат правилни решения, те са много непостоянни в мненията си. Хари е невероятно чаровен човек - напълно без надутост, но той ѝ позволява всичко. И тя е просто ужасна", каза източник пред "The Hollywood Reporter".

Още: Меган Маркъл иска да стопли отношенията с Кейт Мидълтън

Холивуд не може да понася Хари и Меган

Снимка: Getty Images

Вътрешен човек на "Daily Mail" отбеляза още, че "The Hollywood Reporter рипортър" се "чете от всички в индустрията" и публикуването на такъв текст предполага, че Еманюел и WME също са недоволни от поведението на принца и съпругата му. "В такава ситуация с други звезди, WME, както можете да си представите, ще започне да заплашва и защитава. А какво има тук?" - пита източникът.

Той също така отбеляза липсата на реакция от страна на холивудските агенти на принц Хари и Меган Маркъл на "язвителната" публикация в изданието "Puck". Статията нарече сделката им за 100 милиона долара с Netflix "една от най-лошите по време на пика на популярността на услугата" и припомни, че тя няма да бъде подновена. Вътрешен човек на "Daily Mail" каза, че двойката "никога не е била приемана сериозно" в Холивуд и сега, когато индустрията е изпаднала в трудни времена с хиляди съкращения, "има истинска неприязън и недоверие към тях".

Още: Кого обвини принц Хари за лошите отношения със семейството му

Отговорът

Снимка: Getty Images

Помощниците на Меган Маркъл и принц Хари нарекоха мненията, изразени в статията, "измислици на хора, които не познават нашия екип". Те също така отрекоха твърденията, че съпругата на сина на британския монарх е "диктатор в пола", който "нарежда на персонала и крещи заповеди".

Екипът на принц Хари и Меган Маркъл заяви в отговор на молбата на "The Daily Beast" за коментар, че изявленията са пълни с неточности и преувеличения.

По-рано беше съобщено, че след преместването си в САЩ принц Хари е останал без приятели, с които се е познавал през целия си живот. Според "Daily Mail" Хари смята своя бодигард Дейвид Лангдаун, който преди е охранявал кралското семейство, за свой най-добър приятел, пише БГНЕС.

Още: Майкъл Дъглас на 80 години: Холивудската кариера не беше в плановете ми

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес