Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сгоденият Чанинг Тейтъм вече е разведен

27 септември 2024, 10:10 часа

Чанинг Тейтъм и Джена Дюан официално са приключили развода си, съобщи "Daily Mail". Бившите съпрузи са разрешили въпросите, свързани с разпределението на правата върху интелектуалната собственост и паричните постъпления. Уточнява се, че те са постигнали съгласие и са сключили споразумение.

Джена Дюан и Чанинг Тейтъм се запознаха на снимачната площадка на филма "Step Up" през 2005 г. Те се ожениха тайно през 2009 г. и обявиха намерението си да се разведат през 2018 г. Двамата имат десетгодишна дъщеря Евърли. След раздялата бившите съпрузи запазиха добри отношения, въпреки че се съдеха за попечителство със скандали. "Абсолютно нищо не се е променило в това колко много се обичаме, но любовта е прекрасно приключение, което сега ни води по различни пътища", съобщават те в съвместно изявление.

Джена Дюан и Чанинг Тейтъм през 2017 г., снимка: Getty Images

Още: Майкъл Медсън поиска развод и обвини жена си за смъртта на сина им

Новата любов

В момента актьорът се среща със Зоуи Кравиц. Актьорите се сближиха преди две години, когато работиха по филма "Pussy Island", който беше режисьорски дебют на Кравиц и където Тейтъм изпълняваше главната мъжка роля. През октомври 2023 г. се появи информация, че двамата дори вече са сгодени.

Наскоро Джена Дюан стана майка за трети път: през юни тя роди момиченце, което беше кръстено Рианън. Освен дъщерята Евърли от Тейтъм, Джена има и тригодишен син Калъм от Стив Кази, с когото се среща от 2018 г. Двойката не е официално женена: според Джена те по никакъв начин не могат да изберат времето за сватбата, пише БГНЕС.

Още: С 12 спални и 24 бани: Имението на Бен Афлек и Джей Ло се продава за 68 млн. долара

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес