Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любо Пенев за кризата в Локомотив Пловдив: Гледаме страничните фактори да не ни влияят (ВИДЕО)

28 септември 2024, 19:58 часа • 598 прочитания

Треньорът на Локомотив Пловдив Любослав Пенев не бе доволен от представянето на неговия тим при загубата с 0:2 от Крумовград в мач от десетия кръг на Първа лига. С оглед на случващото се в клуба Ел Голеадор бе категоричен, че гледа страничните фактори да не влияят на тима.

Пенев допълни, че когато се наложи ще даде мнение за случващото се в Локомотив Пловдив. Както е известно, вчера той атакува остро собственика Христо Крушарски, който преди дни заяви, че спира финансирането на „смърфовете“.

„Когато се наложи, ще дам мнение“

„Не е лесно. Няма да имаме лесни мачове, особено когато се налива напрежение в съблекалнята вече повече от месец. Работим по въпроса коментираме, анализираме и гледаме да мислим за футбол колкото и да ни е трудно. Гледаме страничните фактори да не ни влияят. Много брак в нашите подавания, не завършваме ситуациите, не шутираме, не взимаме първа и втора топка, което е много важно“.

„Интересува ме футболната част, когато се наложи ще дам мнение по други теми, както го направих вчера. В момента не искам това да е фокусът. Аз съм убеден, че ще накарам момчетата да мислят само за футбол. Трябва първо да изчистим грешките. В никакъв случай няма да имаме лесни мачове. Това го знаем много ясно и го разбираме“.

„Аз си обичам професията и футбола. Харесвам си отбора. Работа, диалог, анализи - така ще се случат нещата. Не спечелихме точки, загубихме точки, които искахме да бъдат в нашия актив. Това е посоката, в която трябва да работим и постепенно да подобряваме. Не достатъчна, а абсолютна подкрепа имаме от феновете. Първо ги подкрепяме ние като треньорски щаб, а след това и феновете. Не трябва да ги изоставяме в нито един момент. Благодаря на тези хора, които продължават да идват на стадиона“, каза Любо Пенев.

По-рано днес фенове на Локомотив Пловдив атакуваха за пореден път Христо Крушарски.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес