Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Джони Деп като Джак Спароу влезе в детска болница в Испания (СНИМКИ+ВИДЕО)

27 септември 2024, 15:18 часа

Обичаният актьор Джони Деп спретна запомняща се изненада, която много деца ще помнят дълго време. Деп посети детска болница в Испания, преоблечен като емблематичния си персонаж от поредицата "Карибски пирати" - Джак Спароу. Той поговори с малките пациенти и техните родители, направи си снимки с тях и донесе весело настроение в цялото лечебно заведение.

Още: Джони Деп с напълно нова усмивка (ВИДЕО)

Изненадата

Джони Деп бе в страната заради филмовия фестивал в Сан Себастиан, на който бе гост, а на 26 септември направи изненадата на децата в болница "Доностия". Пациентите са били в педиатричното и онкологичното отделение. В пост в социалните мрежи екипът на болницата благодари на Деп: "От името на целия персонал на Университетска болница "Доностия" бихме искали да изразим безкрайната си благодарност към Джони Деп за отделеното време, подкрепата и енергията му, както и към фестивала за това, че спомогнаха за посещението."

Това не е първа такава визита на Джак Спароу и Джони Деп. През годините актьорът и друг път е правил такива изненади в детски болници по света - във Ванкувър, Лондон, Париж и др.

Още: Фалшив Брад Пит измами две жени със стотици хиляди евро

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес