Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лесни начини за привличане на пари: 10-те парични дни на ноември

01 ноември 2021, 14:06 часа

Последният есенен месец тази година ще позволи да привлечете пари и благополучие в живота си. За да трасформирате мисленето си и да привлечете богатство, ще ви помогнат практики, които е необходимо да изпълнявате в „паричните“ дни: 12-15, 22-24, 28-30 ноември, обяснява астрологът Людмила Митрохина, цитирана от Dni.ru.

Според нея портфейлът на човека се явява пряко отражение на неговото емоционално състояние. Най-много успехи във финансово отношение имат тези, които живеят в хармония със своите емоции. А нервните хора, които често са подложени на стрес, трудно се оправят с финансите. Затова на пътя към богатството преди всичко е необходимо да отстраните блокажите.

Изпълнявайте сутрешна практика

Посрещайте всеки нов ден с фразата, че парите идват при вас и ви обичат, като следва да си го казвате в спокойно състояние. За да приключите със страховете си, напишете си на един лист всичко, което ви плаши в богатството. Например може да се страхувате, че ще станете арогантни и ще загубите приятели. След това изгорете този лист, като си кажете на глас, че вече сте свободни и че се отваряте за потока от изобилие.

Купете си нов портфейл

Според астролозите нов портфейл много по-добре ще привлича финансите. Затова покупкаата на ново портмоне няма да попречи дори в случай че старото все още изглежда съвсем прилично.

Почувствайте мириса на пари

За да изпълните тази практика по отваряне за паричните потоци, трябва да вземете няколко големи банкноти, да ги разтъркате с ръце и да помиришете дланите си, когато се затоплят. Този ритуал може да изглежда забавен, но резултатът няма да закъснее – скоро след него ще получите малка сума от някакъв източник. Може би ще ви бъде изплатена неголяма сума или ще получите премия.

Според астролога Людмила Митрохина през ноември ще има още няколко дни, тясно свързани с финанси. Всякакви преговори в този месец е най-добре да се извършват между 25 и 30-о число, всякакви инвестиции да се правят между 12 и 23 ноември. Важни покупки в никакъв случай да не се извършват от 6 до 17 ноември, а връщането на дългове най-добре да стане от 22 до 28 ноември.

Антония Михайлова
Антония Михайлова Отговорен редактор
Новините днес