Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

7 щедри мъжки зодии, които винаги са готови да се раздадат от сърце

05 юли 2021, 17:15 часа

Добродетелите добрина, обич, грижовност, съчувствие, съпричастност са градивните елементи на щедростта – желанието на човека да дава и споделя безкористно и малкото, което има, за да помогне или да достави радост на ближния. При представителите на силния пол, особено онези, които са подчертано емоционални, щедростта се проявява особено отчетливо по отношение на „половинката“. Защото за „нежния пол“, изненадващите подаръци, или/и вълнуващите пътешествия, поднесени от партньора, са свидетелство за неговите любов, страст и уважение.

Според зодиака, към категорията „щедри мъже“ принадлежат и трите „огнени знаци“ Овен, Лъв и Стрелец, два от „въздушните знаци“ – Водолей и Близнаци, един „воден знак“ – Риби и един „земен знак“ – Телец. Ето най-характерното за тях.

Овен

Овните са практични и икономични, но когато искат да спечелят сърцето на избраницата си, те стават удивително щедри, но до време – обвързани в семейство, те не правят подаръци без специален повод, което ерозира отношенията, особено ако „половинката“ е сантиментална личност; тогава, за да подтиснат чувството за вина, започват отново да правят подаръци.

Лъв

Чувстващи се вродени лидери и обичайно достигащи завидно финансово благополучие, за Лъвовете е задължително жената до себе си да бъдат красива, богата и успешна. Ето защо, за да я спечелят, те я засипват с разкошни тоалети и скъпи бижута и задоволяват всяка нейна прищявка.

Стрелец

Стрелците, дори да са финансово ограничени, с огромно удоволствие правят скъпи подаръци на дамите, чието сърце са завладели, желаейки да им доставят радост, а самите – да получат удовлетворение и благодарност. Ако се разочароват обаче, че щедрите им жестове се приемат вече като даденост, то могат да се отдръпнат окончателно.

Водолей

За Водолеите е от огромно значение да спечелят окончателно надпреварата с конкурентите си за тази, която желаят да е тяхната постоянна любима половинка. Трудно разкриващи чувствата си, те я засипват с десетки скъпи подаръци и правят всякакви жестове, за да покажат колко държат на нея, а веднъж спечелили, продължават да я обсипват с нови подаръци, треперейки при мисълта, че могат да я загубят.

Близнаци

Близнаците са изключително изобретателни, когато ухажват сериозно – правят нестандартни мили жестове, подаряват нестандартни подаръци… Хубавата приказка завършва обаче, когато решат, че сърцето на избраницата е спечелено, което поставя под въпрос стабилността на бъдещата „връзка“.

Риби

Бидейки истински влюбени, Рибите са готови на всякакви финансови жертви, за да направят по-радостна и щастлива избраницата си. Ако обаче, любовта във „връзката“ отсъства – тогава Рибите стават скръндзливи и пестеливи.

Телец

Когато ухажват, Телците са направо разточителни. Сигнал, че са спечелили сърцето на избраницата е секването на потока импозантни букети, бижута, скъпи бонбони. Вече семейни, Телците стават практични и икономични.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес