Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 неща, които трябва да знаете за въздушните зодии: Близнаци, Везни, Водолей

24 май 2021, 23:05 часа

Замисляли ли сте се какво е общото между Близнаци, Везни и Водолей? Отговорът е, че всички те са водни знаци, разбира се.

Въздухът е доста неуловим елемент, за който понякога се забравя поради факта, че не може да се види ... но това не прави присъствието му по-малко значимо. И точно както ролята му във физическия свят, въздухът има голямо значение и в астрологичната сфера, а тези, които са родени под въздушен знак, са известни с това, че притежават много отличителни черти и характеристики. Ето 4 от тях:

1. Въпреки името въздушните знаци са всичко друго, но не и въздухари. Всъщност те са изключително известни с това, че са мислещи същества, чиито съзнания завинаги се надпреварват и дълбоко мислят за едно или друго нещо.

2. Тъй като те често живеят толкова много в съзнанието си, въздушните знаци може би изглеждат някак откъснати, което може да затрудни другите да разберат какво точно се случва в техните глави!

3. Те имат спонтанна и авантюристична страна, която ги кара да търсят винаги нови и вълнуващи преживявания. Те също така са страхотна компания, защото винаги измислят най-добрите неща за правене и с тях никога не е скучно.

4. Те се занимават с факти и стигат до истината. Въздушните зодии винаги преценяват всички плюсове и минуси, преди да вземат важно решение. Те също така са в състояние да се откъснат от проблемите по начин, който им позволява да седнат и да анализират ситуацията с върховна обективност и отвореност.

 

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес