Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"И верният отговор е..." нова театрална премиера с Луиза Григорова-Макариев, Христо Пъдев и Боряна Братоева

20 септември 2024, 12:49 часа • 346 прочитания

На 21 и 22 октомври в Thѐatro (Театро отсам канала) ще се състои премиерата на най-новата постановка "И верният отговор е…". Една изневяра, трима пламенни перничани, един любим отбор и една мечта, събрани на едно място, с обещание за много смях и неочакван край. В ролите на главните герои Деси, Оги и Славка се превъплъщават Луиза Григорова-Макариев, Христо Пъдев и Боряна Братоева.

Още за новата постановка

Още: "Забравената оперета" открива сезона в Mузикалния театър

Комедията на режисьора Мартин Каров ще ни хвърли в живота на Деси (Луиза Григорова-Макариев) – 33 годишна луда фенка на "Стани богат" от Перник. Тя е щастливо омъжена за Оги (Христо Пъдев), бивша млада надежда на "Миньор Перник". Деси е главен готвач на най-посещаваното заведение в центъра на града, изключително любознателна и с огромна страст към науките. За разлика от нея, съпругът ѝ смята, че всяка информация, която ни се предоставя чрез книги, телевизия и интернет, цели да ни заблуди и всичко е конспирация. Този сблъсък на интереси не им пречи обаче да живеят щастливо. Но мечти като тази се сбъдват само по сериалите. Една неочаквана ситуация и едно обаждане преобръщат всичко.

Ще стигнат ли нашите герои до верния отговор и кой е той, разбираме в криминално-битовата винкел комедия "И верният отговор е...". Защо криминално-битова? Може би Славка (Боряна Братоева), сестрата на Деси, ще ни разкрие? Отговорите на живо на 21 и 22 октомври от 19:30 часа в Thѐatro (Театро отсам канала).

Режисьор на постановката е Мартин Каров, музиката е на Свилен Ноев от група "Остава", а сценографията е дело на Елис Вели.

Билетите за "И верният отговор е…" са вече в продажба в мрежата на Eventim на цени от 35 до 50 лева.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес