Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Играчът на мача Англия - Уругвай: Мечтаех за този момент - показахме какво можем

20 юни 2014, 10:35 часа • 7653 прочитания

Луис Суарес бе лидерът на своя отбор при победата над Англия с 2:1 късно снощи. Очаквано той взе приза и за играч на мача. Нападателят на Уругвай определи като "сбъдната мечта" представянето си срещу островитяните с екипа на урусите във втория мач от Група D на Световното първенство 2014 в Бразилия.

Голмайсторът на английската Висша лига отбеляза и двете попадения за успеха на тима си с 2:1 над "Трите лъва" и и почти изхвърли тимът на Рой Ходжсън от турнира.

"Мечтаех за този момент и наистина се наслаждавам за всичко, което бях принуден да изтърпя, за постоянните критики, които получавах" - коментира Суарес със сълзи на очи след мача.

"Радвам се, че и отборът се вдигна и показа какво може след поражението от Коста Рика и непрестанните обвинения, че не сме готови. Сега трябва да се насочим към последния мач с Италия, който ще бъде по-тежък" - сподели още носителят на Златната обувка за сезон 2013/14.

"Имах крампи около 10 минути преди втория гол. Но нещо ми казваше, че не трябва да излизам от игра. Когато вкарах първия гол, отидох да празнувам с нашия физиотерапевт, защото без него нямаше да мога да играя на това Световно първенство" - каза още нападателят на Ливърпул.

Димитър Лазаров
Димитър Лазаров Отговорен редактор
Новините днес