Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Форлан: Суарес може да заиграе за Реал (Мадрид)

21 юни 2014, 14:58 часа • 7137 прочитания

Нападателят на Уругвай Диего Форлан похвали качествата на съотборника си Луис Суарес, благодарение на когото тимът все още има шансове да продължи на осминафиналите на Мондиал 2014. Както е известно, без Суарес в състава "урусите" загубиха първия си мач - с Коста Рика, с 1:3. Когато нападателят на Ливърпул се върна в състава, Уругвай победи Англия с 2:1 с два гола на Суарес.

"Суарес е много добър футболист. Днес в света има няколко изключителни нападатели и Суарес е един от тях. Той е наравно с Меси, Ибрахимович и Кристиано. Всички те са великолепни", заяви 35-годишният уругвайски национал.

"Нямам съмнения, че Луис би заиграл в Реал (Мадрид). Той е в отлично физическо състояние и лесно би могъл да се установи в състава на мадридчани", допълни Форлан.

Ветеранът коментира и задаващият се мач с Италия, който ще реши кой тим продължава заедно с Коста Рика на осминафиналите.

"Всичко това е супер, заяви нападателят. - Още не сме престанали да мислим за това, което се случи - победата над Англия, и ни чака мач с Италия. Тази победа ще ни помогне в следващия двубой, задължително трябва да вземем трите точки от класния съперник", допълни Форлан.

Адриана Димитрова
Адриана Димитрова Отговорен редактор
Новините днес