Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Stella Artois Ви кани на Wimbledon

15 април 2015, 09:35 часа • 9771 прочитания

Богатата история на тенис турнира в Wimbledon е изтънчен разказ за красотата, благородството и изяществото. Точно като историята на Stella Artois.

Тази година Stella Artois отново ще подкрепи най-популярния тенис шампионат и желае да покани всички познавачи на Wimbledon да се присъединят. За целта Stella Artois организира промоция, с участие в която осем от Вас имат шанса да посетят мач от тазгодишното издание на най-стария тенис турнир в света. Освен това Stella Artois ще зарадва и много други ценители с награди – тенис ракета от Stella Artois, комплект брандирани тенис топки и специален лимитиран бокал Wimbledon.

Шампионатът в Wimbledon започва да се провежда през 1877 година, а триумфът в него се превръща в едно от най-ценните постижения за всеки тенисист. Wimbledon, единствен от четирите турнира от Големия шлем, се провежда на трева и това е само една от традициите в него, които се спазват стриктно и до днес. Едно от изискванията към състезателите например е спортният им екип да бъде изцяло в бяло. В продължение на повече от 100 години топките за турнира също са бели, докато през 1986 година традицията не се подчинява на по-модерните схващания за спорта. Традиция е и голяма част от билетите да се продават още от предната година, а за останалите да има дълги опашки пред касите. Неслучайно организаторите на турнира са създали цял наръчник как да се справите с въпросните опашки.

Партньорството с Wimbledon далеч не е единственото от този ранг в богатата история на Stella Artois. В портфолиото на белгийската марка присъстват съвместни проекти с най-стария голф турнир The Open, с най-големия шампионат по поло Abierto Argentino de Polo, както и с кино фестивала в Кан.

Всичко за промоцията на Stella Artois можете да откриете на stellaartoispromo.eu.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес