Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров - Зизу Бергс по ТВ: Кога и къде да гледаме старта на Мастърса в Шанхай?

04 октомври 2024, 12:19 часа • 1111 прочитания

Голямата тенис звезда на България Григор Димитров стартира тази събота (5 октомври) участието си на предпоследния за годината турнир от сериите "Мастърс 1000" - този в Шанхай. Първият съперник на Гришо е 25-годишният белгиец Зизу Бергс, който е 73-ти в световната ранглиста.

Старт на Григор Димитров в Шанхай: Начален час и ТВ 

Световният номер 10 Григор Димитров ще изиграе първия си мач на ниво ATP след Откритото първенство на САЩ, където българинът се отказа срещу Франсис Тиафо на 1/4-финалите заради контузия. Оттогава измина точно един месец, а за този период българинът изигра демонстративен мач с Новак Джокович в София, а също така победи Алехандро Табило за Laver Cup.

ОЩЕ: Пак се събраха: Григор и Джокович тренират заедно в Шанхай, притеснения и при двамата (ВИДЕО)

Григор Димитров

В кой ден и в колко часа започва мачът на Димитров срещу Зизу Бергс

Гришо имаше планове да участва и на ATP 500 в Пекин, но в последния момент се отказа, за да си даде допълнително време за възстановяване. Сега българинът ще се надява на успешен старт в Шанхай, като първият му мач срещу Зизу Бергс ще се изиграе на 5-ти октомври около 9 часа сутринта българско време.

Коя телевизия ще излъчи Димитров - Бергс в Шанхай

Мачът на Григор и Бергс е втори в програмата на корт Grandstand, която започва в 7:30 часа с двубой между Александър Шевченко и Франсиско Серундоло. Българинът има да защитава точки от миналата година, когато стигна 1/2-финалите. Мачът на Димитров и Бергс ще бъде излъчен пряко по Max Sport 1.

Коментарната рубрика "ВАР-ът на Actualno": Скъпи Григор, стой далеч от България

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес