Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тимъти Шаламе вече отглежда децата на Кайли Дженър

05 октомври 2024, 14:50 часа

Връзката между 27-годишната Кайли Дженър и 28-годишния Тимъти Шаламе става все по-сериозна, твърдят запознати от списание "People". Макар Кайли наскоро да го заподозря, че има афери с други момичета, тяхната романтика се премести на ново ниво: Тимъти вече отглежда децата на Кайли от връзката ѝ с Травис Скот – 6-годишната Сторми и 2-годишната Ейра .

Снимка: Getty Images

Още: Тимъти Шаламе ще изиграе Боб Дилън в биографичен филм

"Това е много сериозна връзка, но и забавна. Той участва в отглеждането на децата ѝ и разбира, че те винаги ще бъдат нейният приоритет", казва вътрешен човек. Според източниците на изданието, двойката има много топли отношения, въпреки факта, че са принудени да общуват от разстояние заради работата им. "Те успяха да намерят добър баланс между работа и качествено време заедно". Очевидно Кайли успя да прости на Тимъти, когото подозираше, че има връзки с други. В същото време се говори, че Кайли е много ревнива: вътрешни хора казаха, че тя проверява социалните му мрежи и не му позволява да общува с бивши любовници. И съдейки по скандала около наградите "Златен глобус", където Селена Гомес уж се оплака на Тейлър Суифт, че Кайли не ѝ позволява да се снима с Тимъти, явно забраната се отнася и за бившите му колеги. Кайли има причина за такава ревност: Травис Скот многократно ѝ е изневерявал.

Още: Селена Гомес детронира Кайли Дженър и отново е най-следваната жена в Instagram

Връзката на Кайли и Тимъти

Тимъти Шаламе и Кайли Дженър се срещат от миналата пролет. Първоначално романът им изглеждаше несериозен за мнозина, а някои все още смятат, че е измислен от майката на Кайли Дженър и е необходим за лична популярност. Въпреки това Кайли се опитва да не разкрива личния си живот публично, пише БГНЕС.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес