Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нова звездна двойка в "Игри на волята": Заедно ли са Рени и Светлин?

04 октомври 2024, 12:16 часа

Една от най-коментираните и противоречиви участнички в шести сезон на "Игри на волята" със сигурност е Ренета Георгиева, която напусна състезанието по свое желание. Пред водещата Ваня Запрянова на подкаста "След игрите" тя сподели за своята контузия и коментира съмненията на зрителите и съотборниците си дали е истинска. TikTok звездата уточни, че през цялото време е имала болки в крака и кръста и не е имало момент, в който напълно да бъде в добро състояние. След контузията Рени е смятала, че ще бъде една от първите, които ще си тръгнат. Тя самата знае, че отстрани е изглеждало все едно симулирала, но потвърди слуховете в мрежата за претърпяна операция веднага след нейното излизане.

Още: Спасиха живота на популярен глас в родния ефир (СНИМКА)

Рени разказва колко много е харесвала племето на "Дръзките", в което попада още на премиерата. Още от самото начало тя казва, че вярвала, че социално и коалиционно ще се справи и е знаела с кого ще играе.

Има ли любов между Рени и Светлин?

Ренета не отговори категорично дали между нея и Светлин има нещо повече от приятелство, но по всичко си личи, че не е безразлична към него. На въпроса на водещата дали между инфлуенсърката и състезателя по калистеника има любов Рени отговори: "Може и да има, може и да няма нищо между нас. Няма да дам този отговор сега" - каза с усмивка тя и точни, че като човек много го обича.

Още: Това ли е победителят в "Игри на волята" 6? (СНИМКИ)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес