Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ювентус и Галатасарай доиграват срещата днес

11 декември 2013, 09:14 часа • 12026 прочитания

Силен снеговалеж в Истанбул снощи прекрати последния двубой от група Б на Шампионска лига между "Галатасарай" и "Ювентус". След около 35 минути игра срещата беше прекратена. На терена на „Али Сами Йен” излязоха хора от обслужващия персонал на „Галатасарай”, които започнаха да чистят терена, като първо се заеха с линиите и наказателните полета.

Половин час след прекратяването бе взето решение играта да не се подновява. По-късно бе обявено официално, че двубоят ще продължи днес в 16:00 часа българско време. Според прогнозите на синоптиците, в турския град отново се очаква да вали сняг днес следобед. "Ювентус" ще продължи в турнира и при равенство, докато "Галатасарай" ги устройва само победата, пише БГНЕС.

В другия двубой от групата "Реал Мадрид" победи с лекота "Копенхаген", като в 25-та минута резултатът бе открит от Модрич, а в 48-ма минута Роналдо оформи крайното 2:0. "Кралският клуб" се бе класирал доста преди този мач, който просто бе протоколен, но "Реал" не си позволи да го пренебрегне.

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес