Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ПСЖ прави услуга на Левски преди реванша с Айнтрахт

28 август 2023, 12:00 часа • 1215 прочитания

Френският Пари Сен Жермен може да „удари едно рамо“ на Левски преди реванша на „сините“ с Айнтрахт Франкфурт от плейофите на Лигата на конференциите. Причината е, че френският шампион е много близо до привличането на голямата звезда на германците – Рандал Коло Муани. Това разкри спортният журналист Флориан Платенберг.

ПСЖ вади сериозна сума за Рандал Коло Муани

Според информациите ПСЖ е отправил официална оферта за Коло Муани. Тя е на стойност 70 милиона евро. В договора между двата клуба има записани и още 10 млн. под формата на различни бонуси, които зависят от представянето на 24-годишния нападател. Очаква се днес или утре спортният директор на Айнтрахт Маркус Крьоше да даде „зелена светлина“ за трансфера на Рандал Коло Муани и сделката да бъде финализирана до сряда.

Коло Муани може и да не играе срещу Левски

Ако трансферът стане факт, то Муани няма да бъде на разположение на треньора Дино Топмьолер за мача с Левски в четвъртък. Двубоят на „Дойче Банк Парк“ е от 21:30 часа българско време. Рандал Коло Муани се представи отлично през миналата кампания и привлече погледите на някои от топтимовете в Европа. Именно той отбеляза попадението за Айнтрахт в първия мач срещу Левски на стадион „Георги Аспарухов“.

Днес пък стана ясно, че Левски може да продаде любимец на „сините“ фенове веднага след реванша с Айнтрахт.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес