Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Голмайстор на Ливърпул виси за Реал Мадрид

19 февруари 2023, 16:48 часа • 3095 прочитания

Един от голмайсторите на Ливърпул през този сезон Дарвин Нунес е под въпрос за предстоящия мач от 1/8-финалите на Шампионска лига срещу Реал Мадрид. Уругвайският таран получи контузия по време на двубоя с Нюкасъл, като все още не е ясно дали ще бъде на разположение на мениджъра Юрген Клоп за предстоящата среща от най-комерсиалния турнир. Двубоят е във вторник от 22:00 часа на „Анфийлд“.

В средата на второто полувреме в мача срещу „свраките“ Нунес падна тежко и удари лошо рамото си. Той бе заменен принудително, тъй като имаше проблеми със свободното движение на ръката си. След края на срещата Юрген Клоп сподели, че футболистът изпитва сериозни болки и не може да каже колко сериозна е травмата.

“Лошите новини са, че Дарвин удари рамото си. Ще видим. Той трябваше да напусне игра заради този проблем, не знам колко е сериозно към момента. Беше доста болезнено, да се надяваме, че ще се разминем само с това, а няма да има по-сериозен проблем”, каза Клопо.

През този сезон 23-годишният нападател е изиграл 28 мача за Ливърпул във всички турнири, в които е реализирал 11 попадения. Към тях той е прибавил 4 асистенции.

Преди дни пък стана ясно, че и носителят на „Златната топка“ Карим Бензема от Реал също е под въпрос за мача.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес