Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ди Мария написа прощално писмо до феновете на Юнайтед

07 август 2015, 16:05 часа • 6077 прочитания

Анхел ди Мария написа писмо до феновете на вече бившия си тима „Манчестър Юнайтед“. В него благодари за подкрепата и уважението, което е получил от привържениците и то клуба.

Вчера (6-ти август) беше официално обявена новината, че Анхел ди Мария е футболист на Пари Сен Жермен. Той подписа за 4 години. Френският клуб плаща трансферна сума на Манчестър Юн на стойност 63 милиона евро.

Ето и цялото писмо на Ди Мария до феновете на Юнайтед:

Пиша това, за да благодаря на цялото семейство на Манчестър Юнайтед за страхотната подкрепа, която получих през годината, в която бях част от този клуб

Дадох най-доброто от себе си, но футболът не е като математика: често много неща извън нашия контрол влияят на начина, по който се чувстваме и начина, по който нещата се развиват. Съжалявам, че не се получи, както бих искал в този невероятен огромен клуб.

Искам да благодаря специално на директорите и мениджмънта на Манчестър Юнайтед, както и на всеки член на щаба и на колегите, които ме подкрепяха винаги. Също и специални поздрави за всички фенове, които винаги ми вярваха и показваха своето уважение и любов.

Росита Илкова
Росита Илкова Отговорен редактор
Новините днес