Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп за 16-22 октомври

16 октомври 2017, 12:53 часа

Какво ще ни се случи в любовта през новата седмица...

Овен

Никога няма точно подходящо време, за да се влюбиш. Понякога любовта идва, за да ни покаже, че все пак имаме нужда да обичаме и не сме забравили как става. Не е истина, че времето все не ни достига за срещи и преживявания. Ние сме тези, които трябва да се постараем, за да намерим време да отворим сърцата си. Тази седмица ще ви докаже, че е време да се влюбите и ще се появи човек, който истински ще ви разбира и ще промени мнението ви за случайните срещи.

Телец

Не вярвайте на клюки по повод вашия партньор. Той истински ви обича и никога не би направил нищо, за да ви нарани. Обърнете се към него и вярата си към него. Не превръщайте малките камъчета по пътя ви в големи проблеми. По-важно е какво се случва в сърцата ви, а не какво говорят другите. Това е вашата половинка и няма по-подходящ човек за вас. Не го изпускайте!

Близнаци

Романтичен уикенд ще ви върне емоциите от началото на връзката ви. Ако не сте планирали такъв, непременно потърсете някое хубаво местенце за този уикенд. Имате нужда да останете сами, да си припомните страстта и да си говорите до късно през нощта. Ще бъде незабравимо, дайте си малко почивка от света и останете само вие двамата. Ще бъде вълнуващо.

За всички зодии - ТУК :)

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес