Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лео Бианки създаде специални пици за Новак Джокович и Григор Димитров (СНИМКИ)

20 септември 2024, 17:20 часа

Италианецът Лео Бианки, който от дълги години живее и работи в България, също бе част от станалото вече епично гостуване на Новак Джокович за демонстративния му мач срещу Григор Димитров. Макар акцентът на тенис шоуто да се измести и основната тема да стана неудовлетвореното желание на Ноле да чуе "Луда по тебе" на Камелия, което Мартен Роберто деликатно отклони, все пак всичко приключи успешно.

Още: DJ Мартен: Голям фен съм на Джокович, но не решавах аз (ВИДЕО)

Лео Бианки и тенис гигантите

Лео Бианки е посрещнал в един от своите ресторанти двамата тенисисти и е приготвил за тях специални пици, за да ги уважи. "Винаги е хубаво да посрещам гости като вас, знаейки, че доверието в нашата сфера не се купува. Да изберете нашия ресторант за престоя си в България е вдъхновяващо. Благодаря ви!", написа Лео Бианки в социалните мрежи и публикува снимки, на които е в компанията на Гришо и Ноле и държи пици с техните имена и с националните флагове на България и Сърбия.

Това не е първият път, в който Бианки създава специална пица за свой скъп гост. През април 2023 г. Лео създаде такава творба и за певеца Ерос Рамацоти, който бе в България за свой концерт.

Още: Италианската сватба на Лео Бианки: Вижте приказната рокля на булката (СНИМКИ)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес