Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Просто не си тръгвайте: 5 зодии, които най-трудно преживяват раздялата

12 октомври 2024, 16:00 часа

В астрологията има няколко зодии, които винаги възприемат раздялата с любим човек като огромна трагедия. Може да им отнеме месеци или дори години, за да го преживеят. Ето кои са те:

Телец

Въпреки факта, че Телецът е сериозен и практичен знак, той може да бъде и нежен, романтичен и внимателен. Телецът обикновено се вглежда дълго в своя избраник, преди да започне сериозно да го ухажва. Често той пренебрегва предупрежденията за несъвместимост с бъдещ партньор. Колкото повече му се сочи грешният избор, толкова повече се засилва упоритостта и нежеланието да се анализират събитията.

Още: 3 зодии, чиято връзка ще бъде подложена на изпитание през 2025 г

Но не бива да изпитвате дълго търпението на Телеца. Неговото възмущение расте бавно, но в резултат на това със сигурност ще настъпи емоционален взрив. Преживява раздялата дълго и тежко, без да се оплаква и тъгува. Неговата устойчивост на стрес и толерантност към болка са невероятни.

Рак

Ракът е емоционална натура, която е склонна към меланхолия. Често той е силно завладян от романтични чувства. В същото време Ракът не е склонен да говори за емоционалните си преживявания и да обсъжда житейските си трудности с другите. Ракът винаги взема под внимание житейските си уроци и умее да крие истинските си чувства.

Постоянното му безпокойство и богатото му въображение лесно превръщат дребната грешка на партньора му в истинска трагедия. Защото Ракът се страхува от неуспешен съюз и не без причина. Една разрушителна връзка ще се превърне в истинска драма за него, от която той няма да се възстанови скоро.

Още: Дженифър Лопес за раздялата си с Бен Афлек: Не мога да търся щастие в други хора

Лъв

Лъвът е силна личност, която знае как да направи трайно впечатление на противоположния пол. Но въпреки всичките си добродетели, гордият Лео е много уязвим в отношенията. Самотата за Лео е най-тъжната гледка. Тежко преживява любовните неуспехи, а в разгара на страстите става напълно необуздан.

Неговите прекомерни изисквания в отношенията могат да доведат до силни скандали. В резултат на това Лъвът често остава изоставен от избраницата си за дълго време. Неговата импулсивна природа може да превърне обикновената кавга в истинска битка. Само децата заедно могат да разсеят напрегнатата атмосфера.

Скорпион

Още: Психолог: 4 критични етапа във всяка връзка

Страстният Скорпион в отношенията често създава емоционално пренапрежение. На пръв поглед това е спокоен, уравновесен човек, който има повишен самоконтрол. От друга страна, той е опасно страстен и коварен.

Ако не се страхувате от огъня и усещате силата в себе си, която може да обуздае горещата природа на Скорпиона, тогава ви очаква една незабравима любовна история. Скорпионът има експлозивен темперамент и е склонен към излишества в любовта. Раздялата е критична за него, в такива моменти може да прояви жестокост – и то не само към себе си.

Дева

Прагматичната Дева не е склонна към мечтания и илюзии. Нейната любов се проявява в безкористна привързаност към семейството и приятелите. Въпреки високите интелектуални способности на Девата, нейните ценности са твърде светски. Тя е привлечена от честни, открити взаимоотношения. Тя често крие чувствата си от партньора си, защото е склонна да контролира всичко, дори емоциите.

Ако е влюбена, тогава е готова да остане вярна и надеждна в една връзка в продължение на много години. Преди всичко за нея е благоприличието и благоприличието в обществото; ако те не се спазват, тогава тя може да прекъсне връзката без обяснение. И без колебание, дори ако ще бъде много болезнено да преживеете раздялата.

източник: https://www.marieclaire.ru/horoscopes/tolko-ne-ukhodi-5-znakov-zodiaka-kotorye-tyazhelee-vsekh-perezhivayut-rasstavaniya/

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес