Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Цветът на аурата според зодията

24 юли 2022, 22:14 часа

Най-вероятно сте чували, че много хора си снимат аурата. По тази тенденция залитнаха и Гуниет Полтроу и Ема Робъртс. Цветът на аурата има голямо значение дори да не си го представяте. Вашият зодиакален знак също може да окаже влияние върху него. В следващите редове ще ви покажем цвета спрямо зодията.

Яркочервено: Овен

Той е пламенен и страстен, затова нищо чудно, че и аурата му е такава. Червеното се свързва с агресия, силна воля, страст и конкурентоспособност, но и страстни изживявания.

Горско зелено: Телец

Това е цветът на любителите на природата, каквито са Телците. Те са чувствителни и големи лечители. Зеленото показва способността на човек да лекува, но също така вади и най-доброто от природата на хората. Този колорит идеално подходяща на земната природа на Телците.

Яркожълто: Близнаци

Те са изключително колоритни, забавни, позитивни и игриви. Именно този цвят най-добре отразява природата на тази зодия. Представителите на този знак успешно успяват да запазят детето в себе си през цялото време и открито изрязват ентусиазма си за живот.

Кои цветове ви носят късмет според зодията ви

Розово: Рак

Раците по природа са влюбени в любовта. Затова и техният цвят наподобява романтика и любов. Страданието, съпричастността и нежната природа на рака отлично се отразяват от цвета.

Червеникаво-оранжев: Лъв

Това е цветът на Слънцето и най-добре отразява царствената природа на лъва. Той е владетел на света и този оттенък отразява егото и самочувствието му. Цветът също показва и нагласата му да покорява всичко около себе си.

Кралско синьо: Дева

Това е цветът на силно интелектуалните Деви. Те са изключително сериозни, отговорни, с логичен и практичен подход към живота. Девите нямат спирачки на устата си и от тях можете да чуете най-големите критики, но всичко е с добри намерения.

Синкаво-зелени: Везни

Везните обичат всичко около тях да бъде красиво и естетично. Затова и цветът на аурата има нещо уникално и хипнотизиращо. Това е перфектната хармония между синьо и зелено – баланс, към който се стремят представителите на тази зодия. Везните са много грижовни към своите близки и се стремят да им осигурят само най-доброто.

Индиго: Скорпион

Родените под този знак са много интуитивни, страстни и загадъчни. Индигото е цветът на аурата и им и представлява тяхната способност да откриват истината. Той е представлява загадъчност, чувствителност и мъдрост.

Какъв е цветът на всяка зодията?

Ярко оранжево: Стрелец

Приключенската натура на тази зодия е най-добре представен чрез този цвят. Цветът показва креативността и дълбоката увереност на тази зодия. Притежават голяма издръжливост и винаги търсят нови неща.

Тъмночервено: Козирог

Хората от този знак са изключително устремени, амбициозни и находчиви. Цветът представлява способността им да оцеляват, когато нещата станат трудни.

Яркозелен: Водолей

Те притежават най-голямата лечителска сила и са на първа линия, когато стане въпрос за промени в статутковото. Тези промени са насочени към подобряване на живота на близките им с всички сили.

Лилав: Риби

Те имат добра интуиция и голямо въображение. Това най-добре личи от аурата им. Те често прибягват до артистичните си визии, когато искат да избягат от реалността.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес