Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

6-те неща, които жената НИКОГА няма да ви прости

06 декември 2021, 09:25 часа

Понякога нежните представителки на пола се сърдят за минимални неща и подмятания,  но има и случаи, в които те вземат спора и коментара ви много насериозно и дори не биха ви го простили никога. Ако искате да узнаете кои са 6-те неща, които жените не биха превъзмогнали и ще ви натякват цял живот, останете до края на статията. Мъже, съветваме ви да избягвате долуспоменатите ситуации, ако искате животът ви да е спокоен:

Тя ви казва, че е бременна, а вие реагирате негативно

Дори и връзката ви да не е толкова сериозна, дори и тя самата да не иска деца на този етап, фактът, че реагирате остро на „изненадата“ ще я вбеси, защото по този начин показвате, че не сте сигурни дали искате да създадете семейство с жената до вас. Това ще я наскърби и определено жената няма да забрави такава ситуация цял живот. 

Страх ви е 

Ако не сте готови да станете баща, избягвате да поемете отговорност и показвате слабост – знайте, че жената никога няма да ви прости подобна безхарактерност. Дори не посмявайте да и заповядате да направи аборт, първо обсъдете деликатно желанията си, а след това я попитайте за нейното мнение, след което изкажете вашето. В противен случай показвате на жената до вас, че сте несигурни и на вас не може да се разчита.

Поставяте под въпрос бащинството

Имате връзка с една жена и тя ви навестява с подобна новина. Досега всичко с доверието е било отлично, но в този момент нещо се пропуква и вие задавате въпроси от типа „Сигурна ли си, че е от мен?“ или „Не е възможно аз да съм бащата.“. Жената никога няма да ви прости тези думи, защото първо опетнявате името й и второ, нямате й никакво доверие. Определено това не би ви го простила никога.

Алчни сте

Жените обикновено странят от алчни типове, но ако тя вече се е влюбила във вас, алчността ви може да е причина за редица бъдещи скандали, свързани със цялото семейство.

Не я подкрепяте

Жените са с по-лабилна психика и имат нужда от подкрепа в определени ситуации. А нещата, през които преминават, никак не са за подценяване. Затова тя иска мъжът до нея да я подкрепя и насърчава, но ако той не го стори – не се чудете защо се разделя с вас или предпочита друг мъж. 

Липса на финансова помощ

Ако отношенията между вас не са били розови и сте решили да прекратите брака си, но имате общи деца – всеки трябва да поеме отговорността за тях. Ако вие дори не си правите труда да подпомагате финансово майката на децата си не очаквайте уважение и прошка от нея.

 

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес