Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 начина, с които да подкрепим аурата си и да се защитим от негативната енергия

23 юли 2021, 23:20 часа

Подготовка за почистване

Влизайки в енергиен контакт с астралното си тяло, влияейки на аурата, трябва да се научите как да го предпазвате от атаките на материалния свят. Когато се подготвяте за почистване на аурата у дома, ще трябва да следвате няколко правила и да се придържате към тях в бъдеще.

Подредете начина си на живот. Препоръчително е да се премахнат напълно лошите навици: алкохол, цигари. Тези 2 фактора са храна за субектите около човека, като отнемат светлинна енергия и пречат на процеса на положително влияние.

След като се събудите сутрин, правете енергична гимнастика - йога.

Носете амулет, амулет.

Дрехите трябва да са от естествени тъкани, тъй като синтетиката има лошо въздействие върху аурата на човека.

Срещнете настъпването на нов ден с усмивка и благодарност, изпълнете се с позитив, усетете хармония вътре.

Опитайте се да се усъвършенствате.

Анализирайте себе си по-често.

Можете сами да се изчистите от остатъците от отрицателна енергия у дома, като използвате методите по-долу.

Почистване на аурата с молитва

Можете да се обърнете към върховните сили не само чрез църковни молитви, но и чрез вашата лична. Основното е да бъдете искрени. Апелирайки към силите на светлината, вие отхвърляте отрицателното. Аурата е изпълнена с енергията на доброто. Това може да се сравни с кръвопреливане.

Почистване на сол

Солените кристали са като гъба. Те имат способността да абсорбират отрицателна енергия. Процедурата е проста: вземете пълна чаша сол, добавете малко течаща вода, разбъркайте. Избършете цялото тяло с получения разтвор, като започнете с краката и завършите с главата.

Почистване с пилешки яйца

Доказаният обред помага за премахване на щетите, злото око. За процедурата легнете по гръб и преместете яйцето над корема по посока на часовниковата стрелка. Тестисът ще отнеме всички отрицателни. След церемонията той трябва да бъде погребан непокътнат в земята.

Почистване със свещи

Ефективна техника, която не изисква много време. Поставете вестник на пода, застанете на него, запалете свещ и правете кръгови движения с него около врата, главата, корема, сърцето. Манипулациите трябва да се извършват, докато пламъкът престане да пука и пуши. Ако свещта не е напълно изгорена, оставете я в стаята, където се е провеждала церемонията. Вестникът трябва да бъде заровен в земята.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес