Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Те са носители на моя "Оскар"!": Аспарухов похвали главните актьори във филма за Гунди

14 октомври 2024, 12:05 часа • 558 прочитания

Синът на легендарния футболист на Левски Георги Аспарухов - Андрей, даде своето мнение за филма "Гунди - Легенда за любовта". В емоционална публикация във фейсбук той благодари на всички замесени в проекта, като заяви, че главните актьори Павел Иванов и Александра Свиленова са носители на неговия “Оскар”, идващ от сърцето му!

"Моят баща винаги е играл пред пълни трибуни….. напълни ги и сега!"

"Още ми е трудно да осъзная, какво се случи на премиерата в сряда…..Енергията в залата беше невероятна, както и любовта на хората! Благодаря им безкрайно!", започва постът на Андрей Аспарухов, който признава, че е бил поглъщан от лентата във всяка минута. 

ОЩЕ: Легендата за любовта, мъжките сълзи и разтърсващата история за един жив образец и идеал. Жив.

Гунди

Ролята на Лита Маркова за "Гунди - Легенда за любовта"

"Моят баща винаги е играл пред пълни трибуни….. напълни ги и сега!", отбеляза синът на Гунди, който благодари на всички замесени в проекта. "Павел и Александра са носители на моя “Оскар”, идващ от сърцето ми! Няма да пропусна и Емил Бонев, Димитър Димитров, Борис Славков и останалите от екипа, създали този филм. Накараха ме да се пренеса в години, за които бях само чувал", продължава публикацията.

В края на поста Андрей Аспарухов обръща специално внимание на ролята на своята майка: "Тя успя в нещо, което не вярвах, че е възможно да се получи - да покаже, че добротата, толерантността и любовта съществуват!"

ОЩЕ: Шедьовърът за Гунди зададе тон за още обединяващи филми! Кой е следващият?

Още ми е трудно да осъзная, какво се случи на премиерата в сряда…..Енергията в залата беше невероятна, както и любовта...

Posted by Andrey Asparouhov on Sunday, October 13, 2024
Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес