Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

„Филмът със самоиздържането на Спартак Варна на този етап е напълно невъзможен“

14 октомври 2024, 14:20 часа • 278 прочитания

Общинският съветник и член на контролния съвет на Спартак Варна 1918 Алекс Илиев даде обширно интервю относно настоящата ситуация в клуба. Според него "соколите" не могат да се самоиздържат, защото разликата между приходите и разходите е в размер на 200 хиляди лева.

Спартак Варна не може да се самоиздържа

Илиев алармира за разделение между феновете на варненци. „Аз чувам за много неща какво ще реши Общинският съвет за тези 500 000 лева, които трябва да се отпуснат. Разликата в приходите и разходите на клуба е в размер на 200 хиляди лева на месец. Този филм със самоиздържането на клуба на този етап е напълно невъзможен, тъй като разликата е около 200 хиляди лева на месец“, продължи общинският съветник в интервю за Дарик Радио и dsport.

ОЩЕ: Пълен хаос: Десет треньорски глави паднаха в 11 кръга в Първа лига

ВАР-ът на Actualno

Ще се намерят ли спонсори за "соколите"?

„Тези 500 хиляди се искат под формата на какво? Да оцелеем до Нова година ли? Това за мен е безсмислено. В момента се заформя някаква група от управителния съвет, лицата, които се опитаха да сформират управителния съвет. От друга страна виждам, че на Иван Кирилов е спусната задачата да търси нови спонсори. Като съветник и като знам тази ситуация не бих ги гласувал тези пари нито на едната, нито на другата страна, защото няма никаква сигурност. Аз много искам да помогна на моя клуб, но това според мен в момента е капка в морето“, смята Алекс Илиев.

От друга страна продължават спекулациите за нов старши треньор на Спартак Варна (подробности вижте в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес