Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Изненада: Виктор Кашай напусна БФС поради семейни причини

14 юни 2023, 15:26 часа • 1142 прочитания

Председателят на Съдийската комисия към Българския футболен съюз Виктор Кашай официално напусна поста поради "семейни причини", съобщиха от Бояна. След година и половина на поста Кашай и неговият заместник Георги Ринг няма да продължат работата си в България.

Виктор Кашай допринесъл за имиджа на родното съдийство

От Българския футболен съюз изтъкнаха, че Кашай е допринесъл за "повишаването на имиджа на родното футболно съдийство". Президентът Борислав Михайлов благодари на Кашай и неговия заместник Ринг за професионалната работа, като му пожела успех в бъдеще.

ОЩЕ: Виктор Кашай за ЦСКА - Лудогорец: Очаквах празник на "Армията", а атмосферата бе много негативна

Виктор Касай

Критиките към Виктор Кашай

Работата на Виктор Кашай в родното съдийство бе съпроводена от множество критики и противоречия. На няколко пъти клубове от елита на България атакуваха публично Кашай и подопечната му Съдийска комисия за тяхната работа.

Кой ще бъде новият шеф на съдийството у нас?

На този етап не е ясно кой ще наследи Виктор Кашай на председателския пост в Съдийската комисия. Новият председател ще бъде допълнително определен от Изпълнителния комитет на БФС. Сред мотивите си за напускането Кашай е изтъкнал, че иска да бъде по-близо до семейството си в Унгария.

Само в Actualno: 4 нови рубрики - от коментари за БГ футбол до уникални спортни истории

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес