Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Генчев за атаката по ЦСКА: Темата е приключила, не знам защо го приеха толкова критично (ВИДЕО)

28 септември 2024, 17:00 часа • 639 прочитания

Треньорът на Левски Станислав Генчев коментира атаката му по ЦСКА като сподели, че за него темата е приключила. Както е известно, вчера наставникът на „сините“ публикува в социалните мрежи мнение, че „червените“ са „продължител на Литекс Ловеч и Чавдар Етрополе“. Думите на младия специалист бяха провокирани от неговия колега Александър Томаш, който заяви, че „армейците“ са рекордьор по титли, а не по втори места.

Генчев застана пред медиите преди утрешния мач на Левски като бе категоричен, че няма намерение да говори повече по темата с ЦСКА и нападките му към „червените“. Наставникът на „сините“ сподели, че страницата във Фейсбук е негова, но се поддържа от други хора. Въпреки това нищо не се публикува без неговото одобрение.

„Всичко се публикува с мое одобрение“

Темата е приключила за мен. Който каквото има да казва, го каза. Утре имаме важен мач с Арда. Страницата е моя, поддържат ми я, но всичко се публикува с мое одобрение. Времето не трябва да ни влияе, то не ни притеснява. Бях много концентриран в тренировъчни процес. Със сигурност във всеки мач сме домакини. Ще искаме от първата минута да играем на високо темпо. Съставът е избистрен за утрешния мач. Подготвяме тактически варианти, които да ни донесат успех“.

Станислав Генчев

„Знам, че ви е интересно, когато има размяна на реплики. Не мисля повече да говоря по тази тема. Мисля, че интервюто, което дадох беше в добър тон. Казах кратко и ясно, че не вярвам отбор, който е загубил пет от първите си шест мача, да стане шампион. Не знам защо го приеха толкова критично. За мен темата е приключила и няма да се изказвам повече по този въпрос“, каза Станислав Генчев.

ОЩЕ: "Благодаря, Бойко" и Мило в Левски: Защо сега, г-н Сираков? (ВИДЕО)

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес