Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Крумовград удари разклатения Локомотив Пловдив (ВИДЕО)

28 септември 2024, 18:55 часа • 613 прочитания

Крумовград постигна важна победа над Локомотив Пловдив в мач от десетия кръг на Първа лига. Срещата завърши при резултат 2:0 за гостите, които се възползваха от ситуацията, в която се намират „смърфовете“. Както е известно, в последните дни пловдивчани са разкъсвани от скандали като собственикът на клуба Христо Крушарски обяви, че спира финансирането.

Крумовград вкара два гола преди почивката

Локомотив Пловдив и Крумовград започнаха доста предпазливо срещата като опасните положения пред една от двете врати липсваха. В 12-ата минута Ангел Лясков стреля силно от границата на наказателното поле, но топката мина над напречната греда на гостите.

Все пак в 23-ата минута Крумовград поведе. Матеус Енрике намери отлично Серкан Юсеин на добра позиция и той с удар по земя матира Мартин Луков. По-малко от десет минути по-късно гостите от Крумовград удвоиха преднината си. Фуртадо асистира на Енрике, който с прецизен удар реализира за 2:0.

Гостите продължиха да натискат и пред втората част

✖️ Поражение за Локомотив от Крумовград. Гостите спечелиха трите точки след попадения на Серкан Юсеин и Матеус Енрике през първата част.

Posted by Lokomotiv Plovdiv on Saturday, September 28, 2024

След почивката футболистите на Крумовград продължиха да бъдат по-активните на терена. Играчите на гостите бяха близо до гол в 53-ата минута, но Хорхе Сегура успя да блокира удар на Матеус Енрике. Около четвърт час преди края на редовното време Крумовград се размина с трети гол. Диего Рапосо стреля опасно, но топката срещна страничния стълб на вратата на Мартин Луков.

Локомотив Пловдив бе близо до попадение в 84-ата минута, но ударът на Ангел Лясков бе избит от Янко Георгиев. До последния съдийски сигнал на срещата повече голове не паднаха и в крайна сметка Крумовград се поздрави с успеха.

По-рано днес фенове на Локомотив Пловдив за пореден път атакуваха собственика на клуба - Христо Крушарски.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес