Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Човек от виртуалния кръг на Нинова се оплака от тормоз - дали изобщо е вярно?

07 октомври 2024, 18:42 часа • 536 прочитания

Полицията в Нова Загора е разпитвала администратора на групата "Аз подкрепям Корнелия Нинова" във Фейсбук по сигнал от дирекция "Киберсигурност" - това твърди администраторът ѝ, няма официална информация от МВР.

Стоянов твърди, че е бил питан дали управлява собствения си профил в социалната платформа, както и дали стои зад акаунтите на други групи, свързани с БСП и подкрепящи Корнелия Нинова. Васил Стоянов смята, че това е опит за натиск.

Още: Казах, че на тези избори почивам - вие представяте ли си да бъда депутат в тази компания от предатели

Източници на Actualno.com обаче твърдят, че нещата със Стоянов не изглеждат такива, каквито са представени на повърхността - не бива да се забравя и, че предизборната кампания официално стартира на 27 септември. През годините многократно темата с политически тролски фабрики в България беше повдигана като въпрос в социалните мрежи, но от гледна точка на специализирани органи няма някакви запомнящи се реакции или разкрития.

Корнелия Нинова беше отстранената от лидерския пост, като миналия месец Върховният касационен съд окончателно я заличи като председател на левицата. Решението за отстраняването беше взето в БСП, защото Нинова не се подчини на друго решение на колективен орган на Столетницата - кой всъщност да представлява политическата сила за изборите, пред ЦИК. Сега партията се ръководи от Атанас Зафиров като временно изпълняващ фунцкиите председател до избирането на нов постоянен такъв.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес