Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

УЕФА реши: Глобяваме ПСЖ и Байерн Мюнхен

08 март 2023, 23:11 часа • 2997 прочитания

Броени минути преди реванша от 1/8-финала в Шампионска лига между Байерн Мюнхен и ПСЖ УЕФА излезе с интересно съобщение. От футболната централа обявиха санкции за двата европейски гранда.  Ръководствата на клубовете ще трябва да платят различни финансови глоби.

ОЩЕ: Вижте как Рамос блъска фотографи след загубата от Байерн (ВИДЕО)

Наказанието на баварците, за които медиите в Англия съобщиха по-рано днес, че ще върнат Кансело на Манчестър Сити, е 44750 евро заради издигане на обидни плакати и неправомерно използване на пиротехника от страна на публиката на германския шампион по време на първия двубой срещу парижани, спечелен с 0:1 от играчите на Нагелсман

ПСЖ фенове

Френският шампион пък ще бъде глобен с 39500 евро заради блокирани входове към трибуните на стадион "Парк де Пренс", както и след нерегламентирано използване на фойерверки от страна на агитката на "червено-сините".

ОЩЕ ОТ ACTUALNO.COM: Прочетете интересната история на Надя Надим - бивша футболистка на ПСЖ, която губи баща си само на 12-годишна възраст, но преследва мечтите си докрай, за да стане престижен лекар и успешен спортист (подробности четете в линка). 

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес