Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тен Хаг след поредната издънка: Не ни съдете сега, а в края на сезона

04 октомври 2024, 12:01 часа • 267 прочитания

Наставникът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг остава уверен, че ще успее да изведе "червените дяволи" от кризата, в която се намират. Юнайтед постигна пореден разочароващ резултат в четвъртък вечер, след като допусна пълен обрат от 0-2 до 3-2 срещу Порто, а накрая едва се пребори за точка с гол в добавеното време на мача за 3-3.

Тен Хаг вярва, че ще отведе Юнайтед там, където иска

Критиките към Тен Хаг продължават, а все повече фенове на отбора настояват за неговото уволнение. Нидерландският специалист обаче не мисли за раздяла с клуба, а точно обратното - моли критиците си да гледат резултатите и да дават оценки след края на сезона.

Ерик тен Хаг

"Ще стигнем там, където искаме. Не ни съдете сега, а в края на сезона. Това е процес, ще се подобрим. В предишните два сезона достигнахме финали, ще продължим да се борим. Между играчите и щаба има задружност, и това се вижда", коментира Тен Хаг след мача с Порто.

Ръководството на Юнайтед обаче едва ли е готово да чака до края на сезона. Според информации на Острова загуба на "дяволите" в следващия мач срещу Астън Вила ще коства треньорския пост на Тен Хаг. А бирмингамци са способни на това, след като победиха Байерн Мюнхен в Шампионска лига през седмицата.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес