Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Наследникът на Салах? Ливърпул готви следващото голямо име, което да озари "Анфийлд"

04 октомври 2024, 20:03 часа • 582 прочитания

Бъдещето на Мохамед Салах в Ливърпул виси на косъм, след суперзвездата на мърсисайдци се намира в последните месеци от договора си. Преди време самият той разкри, че това най-вероятно ще бъде последният му сезон в клуба. Разбира се, това предизвиква спекулации около потенциални наследници, след като египтянинът е една от основните фигури в тима. 

Ливърпул набеляза Карим Адейеми

Според информация на Footboom "червените" обмислят да привлекат изгряващата звезда на Борусия Дортмунд Карим Адейеми. Младото крило оказа значително влияние през този сезон, като допринесе с 5 гола и 5 асистенции в само 8 участия. Впечатляващата му форма включва зашеметяващ хеттрик срещу Селтик, който демонстрира таланта му на фона на обещаващия старт.

Въпреки това убеждаването на 22-годишния футболист да смени "Вестфаленщадион" с "Анфийлд" може да се окаже трудно, тъй като самият Адейеми изрази задоволството си от Дортмунд, заявявайки: "Чувствам се страхотно тук и съм му фен от дете!" 

Макар Салах да продължава да бъде неразделна част от Ливърпул, като се отличи с гол и асистенция по време на срещата от Шампионската лига срещу Болоня, но несигурността около договора му може да принуди клуба да действа бързо, особено след като вече има фаворит за подписа на Салах след последния му сезон в Ливърпул.

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес