Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Оставаме 8-9 човека, какво да тренираме? Квадрати ли?!": Заги в типичния си стил (ВИДЕО)

04 октомври 2024, 22:41 часа • 983 прочитания

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич поздрави своите възпитаници за победата над Черно море у дома в двубой от 11-ия кръг на Първа лига. Специалистът, който не разбрал защо е отменено попадението на Цветелин Чунчуков, отново повдигна темата с кадровите проблеми и малкия брой футболисти, които ще тренират на "Овча купел" при паузата за националните отбори.

Заги: Момчетата заслужиха победата

„Направихме повече положения, трябва да видим и гола, който ни отмениха първото полувреме. Ръцете му бяха прибрани в тялото, не знаем причината да отменят гола. Моето виждане за целия мач – момчетата заслужиха, благодаря им“, започна Заги след победата на Славия над Черно море.

Пас към миналото

Проблемите в Славия идват от липсата на хора

„Всеки мач виждам едно и също, не само днес. Даже и в мачовете, които загубихме. Момчетата тренират максимално. Това, което съм казал и миналия мач, и сега. Проблемите идват от липсата на хора. Имаме контузени. Ние вярвахме и в мачовете, които загубихме. Играхме по горе-долу същия начин" смята треньорът на Славия.

Загорчич се оплака от малкото футболисти

„Феновете и съблекалнята ми дават най-голямата мотивация. Няма как да не кажа, че благодарение на всичките сега се готвим. Сега има пауза за националния отбор. Пак ще си останем с 8-9 човека. Кажи ми, какви тренировки да правим? Квадрати…не знаем. Продължаваме, вярваме в себе си. Това е положението“, продължи той.

„Натрупана програма, натрупана програма. Имаме хора, които играха по 4 мача в една седмица заради националните отбори. Това е много, не са свикнали с това нещо. Оттам идват проблемите с контузии и така нататък“, завърши Загорчич.

ОЩЕ: "Със страх трудно ще бием!": Илиан Илиев призна, че е много изнервен, но показа класа (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес