Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Турция – Грузия: Кога и къде да гледаме мача от ЕВРО 2024?

18 юни 2024, 17:33 часа • 6070 прочитания

Националните отбори на Турция и Грузия започват днес участието си на Европейското първенство по футбол в Германия. Двата тима са пределно мотивирани да вземат нещо от този мач, който може да се окаже много важен за тяхното продължаване напред в турнира.

ОБНОВЕНО: Магията на Гюлер огорчи грузинския дебют на голям форум в мач с красиви голове (ВИДЕО)

Турция – Грузия: Начален час и ТВ

Тимът на Турция даде сериозна заявка за добро представяне на Евро 2024 още в квалификациите, след като спечели безапелационно своята група „D“. Футболистите на Винченцо Монтела завършиха на първо място с актив от 5 победи, две равенства и само една загуба.

Грузия, от своя страна, завърши на четвърто място в квалификационна група „А“, но си осигури визa за Европейското първенство след плейофи, които игра заради доброто си представяне в Лигата на нациите. Това ще бъде исторически първо участие на "кръстоносците" на шампионат на Стария континент.

Национален отбор на Грузия

В колко часа започва Турция – Грузия?

Двубоят между националните отбори на Турция и Грузия е тази вечер. Срещата започва в 19:00 часа българско време. Мачът ще се състои на стадиона на Борусия Дортмунд - „Сигнал Идуна Парк“.

Коя телевизия ще предава Турция – Грузия?

Мачът между Турция и Грузия ще бъде предаван пряко в българския телевизионен ефир. Каналите, които ще излъчват срещата са Диема и Диема спорт 3. Ако нямате възможност да гледате срещата, то може да проследите Турция – Грузия НА ЖИВО в Sportlive.bg.

ВИЖТЕ: Пълна ТВ програма за Евро 2024.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес