Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След провала в Шампионска лига: Байерн взима класен нападател лятото

20 април 2023, 16:34 часа • 1510 прочитания

Байерн Мюнхен ще привлече нов централен нападател през лятото. Това сподели пред медиите президентът на баварския гранд Херберт Хайнер. Босът на германския хегемон говори след отпадането на тима от Шампионска лига, като бе категоричен, че отборът трябва да вземе нов голмайстор, за да бъде конкурентоспособен.

Хайнер заяви, че баварците отчаяно се нуждаят от нова „деветка“, тъй като трябва футболист, който да може да променя нещата в офанзивен план. Той коментира и смяната на Юлиан Нагелсман с Томас Тухел.

Херберт Хайнер

„Беше очевидно, че нямаме №9, който да промени нещата в офанзивен план. Може да предположите, че ще подсилим нашия отбор, за да сме конкурентни в Шампионската лига. Определено бих направил смяната на Юлиан отново. При Нагелсман Байерн не показваше пълния си потенциал”, каза президентът на баварците.

Байерн търси класен нападател откакто Роберт Левандовски напусна в посока Барселона. Според различни информации баварците иска да вземат някой измежду Хари Кейн от Тотнъм и Виктор Осимен от Наполи.

 

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес