Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Радост в Разград: Нападател на Лудогорец с първи гол на Евро 2024 (ВИДЕО)

15 юни 2024, 16:33 часа • 3563 прочитания

Шампионът на България Лудогорец може да се похвали с двама представители на Европейското първенство по футбол в Германия. Това са нападателят на Швейцария Квадво Дуа, както и халфът на Полша Якуб Пьотровски. Ръководството на „орлите“ може да е много доволно от представянето на първия, който реализира дебютното си попадение на континенталната надпревара в мача срещу Унгария.

Квадво Дуа с дебютен гол за Швейцария 

Квадво Дуа се разписа още в 12-ата минута на двубоя на „кръстоносците“ с маджарите. Нападателят на Лудогорец получи страхотен пас в коридор от Абишер и без да се колебае матира стража на Унгария – Петер Гулаши. Попадението е първо за Дуа за националния отбор на Швейцария. То падна във втория му мач за тима.

Цената на нападателя се вдига 

Голът на Дуа на старта на Евро 2024 със сигурност радва всички в Лудогорец. Причината е, че цената на нападателя ще се вдигне драстично при добро представяне на турнира. Офанзивният футболист пристигна при „орлите“ в началото на миналия сезон и след отличните си мачове с екипа на Лудогорец си заслужи място в националния тим на Швейцария.

В Лудогорец пък вече потриват ръце – броят нулите, които се добавят към цената на бижуто им.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес