Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Реал атакува върха с мач срещу последния, Барса ще гони лидерите с тежка визита

21 януари 2024, 07:00 часа • 3679 прочитания

Испанските колоси Реал Мадрид и Барселона излизат в неделя за своите мачове от 21-ия кръг на Ла Лига. "Кралете" се изправят срещу последния Алмерия в опит да излязат на върха в класирането, докато каталунците ще опитат да стопят изоставането си в класирането с визита на Реал Бетис. И двете срещи са налични за футболни залози в efbet.

Реал Мадрид приема най-слабия отбор в Ла Лига

Реал Мадрид бързо трябва да се отърси от загубата от Атлетико Мадрид за Купата на Краля, защото битката за титлата продължава. "Белия балет" изостава на една точка от лидера Жирона, който е с мач повече. Алмерия пък е най-слабият отбор в елита на Испания, като заема последното място с едва 6 спечелени точки - съперник, който Реал няма право да не победи.

Реал Мадрид

Ще спечелят ли "кралете" без да допуснат гол?

Букмейкърът efbet предлага 1.16 коефициент за победа на Реал, 8.40 коефициент за равен и 15.00 коефициент за победа на Алмерия. Платформата за онлайн залози предлага многообразие от пазари, като е наличен такъв и Реал да спечели на нула - коефициентът за това е 2.00.

Барселона гостува на Реал Бетис

За Барселона предстои далеч по-тежък мач, тъй като Бетис е отбор, който знае как да създава неприятности на водещите отбори, особено у дома. efbet дава 1.81 коефициент за победа на гостите от Барселона, 3.90 коефициент за равенство и 4.20 коефициент за победа на Бетис. Още футболни събития и пазари ще откриете на efbet.com.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес