Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Английска класика с огромен залог: Шампионската мечта на Арсенал минава през "Олд Трафорд"

12 май 2024, 07:30 часа • 3159 прочитания

Английските грандове Манчестър Юнайтед и Арсенал излизат тази вечер един срещу друг в една от футболните класики на Острова. "Червените дяволи" посрещат "топчиите" на "Олд Трафорд" в дербито от 37-ия кръг на Висшата лига, което е с огромен залог за титлата. Сблъсъкът е наличен за спортни залози в efbet.

Манчестър Юнайтед - Арсенал

Арсенал мечтае да спечели Висшата лига, но за целта се нуждае от победи до края на сезона, както и от грешна стъпка на прекия си конкурент за титлата Манчестър Сити. "Топчиите" отиват на "Олд Трафорд" за задължителна победа, която обаче със сигурност няма да дойде лесно.

Манчестър Юнайтед - Арсенал

Съдбоносно дерби във Висшата лига

Манчестър Юнайтед пък все още се надява, че ще може да се добере до място в евротурнирите. За предстоящото дерби букмейкърът efbet предлага 6.75 коефициент за победа на Юнайтед, 5.25 коефициент за равенство и 1.40 коефициент за гостите от Арсенал.

В предходния сблъсък между тези два отбора Арсенал успя да победи Юнайтед с 3:1 на "Емиратс". Дали и в днешния мач ще станем свидетели на резултатен сблъсък, предстои да разберем. Сайтът за залози efbet.com дава 1.36 коефициент за над 2,5 гола в мача и 3.20 коефициент за под 2,5 гола.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес