Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Барселона среща тежък опонент в преследване на второто място в Ла Лига

13 май 2024, 09:57 часа • 3308 прочитания

Испанският колос Барселона посреща тази вечер тима на Реал Сосиедад в мач от 35-ия кръг на Ла Лига. Каталунците ще се опитат да се върнат на второто място в класирането, докато Сосиедад иска да влезе в зона "Лига Европа". Ключовият сблъсък е наличен за спортни залози в efbet.

Барселона посреща Реал Сосиедад

Барселона допусна загуба от Жирона в последния кръг, с което позволи на съперника да излезе на втора позиция. След това обаче Жирона не успя да победи Алавес и дръпна само с две точки пред каталунците, които сега имат възможност да се върнат на втората позиция.

Барселона - Реал Сосиедад

Кой ще спечели сблъсъка в Ла Лига?

Сосиедад пък заема седмо място с 54 точки - на точка от шестия Реал Бетис, който в момента заема място в зона "Лига Европа". За предстоящия мач букмейкърът efbet предлага 1.81 коефициент за победа на Барса, 3.65 коефициент за равен и 4.50 коефициент за победа на Сосиедад.

Барса победи Сосиедад с минималното 1:0 като гост в последната им среща през ноември. Дали този път срещата между двата тима ще бъде по-резултатна, предстои да видим тази вечер от 22 часа. Букмейкърът efbet дава 1.82 коефициент за над 2,5 гола и 2.00 коефициент за под 2,5 гола.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес