Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Танци за отслабване

01 февруари 2022, 19:00 часа

Отслабването и удоволствието не са лесни за съчетаване. Не е необходимо да се спазва строга диета. Има и по-приятен начин:

Танци за отслабване

Не е тайна, че танцьорката е в списъка на най-атрактивните професии. Стройна фигура, горда стойка, грация, женственост и сексуалност. За да постигнете желания резултат, не е необходимо да оставяте всичките си сили на пода или на балетната бара всеки ден. В крайна сметка целта не е да сме в топ листата на най-известните танцьори, а просто да се отървем от излишните сантиметри. В този случай посещаването на уроци по танци за отслабване е достатъчно и може да се практикува няколко пъти седмично.

Разбрахме, как да отслабнем

Въпросът сега е, как да изберем вида танци за тслабване. Абсолютно всички посоки изискват голям разход на енергия, което означава, че допринасят за активното изгаряне на калории. Следователно мазнините ще изчезнат. Фигурата ви ще стане фина и слаба. Основното нещо е да танцувате и да се чувствате в същото време спокойни, комфортни. Самият процес трябва да е приятен.

• За да се почувствате като страстен, горещ испанец, може да се запишете за уроци по испанско фламенко, пасо добле. Тези танци за отслабване ще помогнат за укрепване на бедрата и прасците. Краката ще станат стегнати, слаби и красиви. Може да трудно да се отървете от мазнините в ръцете, шията и горната част на тялото като цяло. Тук на помощ ще дойдат испанските ритми.

• За "бразилско дупе" ще помогнат латиноамериканските танци. Самба, румбо, ча-ча-ча, джайв, салса и други. Те укрепват предимно мускулите на седалището и краката. Те правят гърба красив и равен. Подобряват работата на сърцето. Кръвта циркулира по-бързо, метаболизмът ще се подобри, което означава, че мазнините ще изгарят.

• Мнозина се срамуват от мекия си корем. Коремният танц е точно случаят, когато един недостатък може да се превърне в добродетел. И в същото време да коригира формата. Танците тук са треперещи и разклащащи мазнини, но всъщност участват и мускулите на корема, гърба, ханша и задните части. Затова ориенталските красавици имат шикозни женствени бедра, тънка талия и прав гръб. Освен това танцът се смята за един от най-секси и има положителен ефект, върху здравето на жените.

• За тези, които планират да използват тежка артилерия в борбата с наднорменото тегло, не се страхуват от нищо и не са срамежливи, са подходящи уроци по танци на пилон. Те гарантират добро разтягане, гъвкавост и пластичност като на котка. Танцът на пилон помага за укрепване на всички мускулни групи. Мазнините ще изчезнат, заедно с тях и целулита. Стриптиз танцът ще ви помогне да станете по-самоуверени, по-спокойни в леглото. Вече не е нужно да се срамувате от тялото си.

• По-малко секси танци, но не по-малко ефективен – степ. Перфектно укрепва задните части, бедрата. Освен това развива чувството за ритъм и слух.

Репликата от песента "танцувай докато си млад" не е съвсем точна. Танците са за всички възрасти. Основното нещо е да изберете танц по ваш вкус и да не ходите на уроци „на сила“. Тогава положителният резултат няма да ви накара да чакате дълго.

Танцуването за отслабване е идеалният начин

Невинаги е възможно да отидете на час. В такива случаи можете да замените танците за отслабване с видео уроци. Те са не по-малко ефективни. Освен това са безплатни.

Екатерина Георгиева
Екатерина Георгиева Отговорен редактор
Новините днес