Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Страстна или спокойна? Какъв тип любов е подходяща за жените от различни зодии (Част 1)

01 април 2021, 11:30 часа

Всяка жена има нужда от любов, но не всяка жена я получава. Това е така, защото различните зодии имат свои собствени представи за личното щастие.

Овен

Важно е жените, родени под знака на Овен, да доминират във  връзката. В резултат на това те са готови сами да направят първата стъпка. Те са уверени в себе си. Понякога са агресивни, така че се нуждаят от мъж, който е готов да търпи емоционални изблици и да се съобразява с тяхното мнение.

Телец

За жените Телец е важно да защитават своя избраник, да го ценят и да го обграждат с любов. Те са отлични съпруги - къщата винаги е уютна, вкусната храна е готова, обгрижен съпруг и отлична майка. Тези жени се нуждаят от мъже, които са готови да ги боготворят, но са готови да правят всичко в името на семейното благополучие.

Близнаци

Общителните и образовани жени Близнаци се нуждаят от спътници, които да им приличат. Те търсят представител на силния пол, готов за взаимно признаване, емоционално общуване. Любовта на Близнаците може да доведе до избор на „грешните“ мъже, в които ще видят чертите на идеалния избраник. Но чрез проби и грешки те все пак намират партньора, който им харесва.

Рак

Ракът отлично знае как да „отразява“ чувствата на партньора. Любящите избраници получават нежни, чувствени любовници, а грубите и невъзпитани - нервни и готови да се карат. Раците се нуждаят от мъж, който да докаже любовта си не само с красиви признания, но и с реални действия.

Лъв

Лъвиците имат в главите си идеалния образ на партньор в живота. Най-вероятно той се появява в детството или в ранна юношеска възраст, така че с годините той успява да придобие всички необходими подробности. Намирането му не е лесно, така че Лъвиците няма да губят време за някой, който не отговаря на тези строги критерии. Лъвицата се нуждае от някой, който е готов да върви ръка за ръка с нея, без да потиска лидерските й качества.

Дева

Някои хора смятат, че Девата е студена и безчувствена. Но това не е така - поради присъщата им практичност, те просто не виждат смисъл в романтична връзка с мъж, който не е подходящ за тях. Избраният от тях трябва да бъде сериозен, ориентиран към семейството, поддръжник на комфорта. Девата има много скрита чувственост и любов, но човек трябва да може да различи тези аспекти от нейния характер.

ТУК МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ВТОРАТА ЧАСТ! 

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес